Smart tøj eller en ferie i gave?

Mænd har jo per definition svært ved at finde på en intelligent gave til deres kvinde.

Ofte vælger manden til slut at købe tøj, selv om han godt ved, at det sikkert skal byttes eller returneres. Men så har man da tænkt den gode tanke. Det kan være smart at købe tøj til kvinder online, da man da er sikker på at kunne returnere det uden bøvl. Og man slipper for at stå i kø. Check f.eks. det feminine tøj fra Miss Sixty her.

En anden ide som mange er begyndt at ty til, er at give en ferie i julegave. Det kan være en romantisk ferie i Paris, eller en skiferie til Østrig. Hvis man har børn, kan man også give hele familien et weekendophold på Lalandia, det vækker ofte større begejstring end tøj. Så overvej en ferierejse i julegave.

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.